Sådant som jag tänker på:

Om man tycker om att lyssna på fjortismusik, blir man automatiskt fjortis då? I så fall är jag riktigt illa ute.

Och när ska förresten ångesten inför varje ny skoluppgift släppa? Kan det vara så att den där ångesten och de där tankarna om att jag-kommer-aldrig-få-ihop-en-text-överhuvudtaget är nödvändiga för att man överhuvudtaget ska få ihop en text? Eller är de bara totalt onödiga?

powerking och språkriktighet

Jävla härlig kväll, det här.
(Okej, jag borde verkligen sluta dissa twitter, jag skriver ju ändå lika lite här som folk skriver på sin twitter. Älskar min charmiga dubbelmoral <3)

Rebecca Black <3

Till alla mina hängivna läsare kan jag nu meddela att jag troligen kommit på ett ämne till mitt kåseri. En liten ledtråd:

Kåseri

Vad ska jag skriva om?!

http://www.dn.se/ekonomi/hovet-begar-mer-pengar

Shit, vad jag nu önskar att jag hade fått "avskaffa monarkin" som ämne till vår debatt i skolan. Istället ska jag debattera ämnet abort och kommer kanske eller kanske inte att behöva bete mig som en amerikansk kreationist.

Assååå

Jag fattar inte det hära med stiltransponering. Jag blir tokig! Vad vill min lärare egentligen?! Uppgiftsbeskrivningar på två meningar är inte okej. Snyft. Jag får sova på saken, helt enkelt.

Detta är vad studentlivet gör med oss:

Jag insåg med förfäran att jag faktiskt blivit beroende av kaffe!!! Jag får huvudvärk om jag inte dricker 1-2 koppar om dagen. (Okej, det är rätt lite - men ändock, det suger att vara beroende av något som ger en fula tänder och dålig andedräkt)

RSS 2.0