jag vill yppa ett stort tack till...

... alla som deltagit med så behjärtansvärt engagemang i kampanjen att äta upp de cupcakes jag bakade tidigare i veckan. TACK, tack, tack! Utan er hade det aldrig varit möjligt att förbruka varje kaloristinn munsbit, och då hade jag heller aldrig kunnat sätta igång och baka en ny sats! Och ni vet ju alla, att detta är något som är av yttersta vikt för ett fungerade samhälle.


Vad har hänt med mig?

Jag har länge varit lite småtokig i att baka men nu känner jag att den här tokigheten börjar eskalera. Numera läser jag alltid kokböcker istället för vanliga böcker innan jag ska somna på kvällen. Nördfaktor 2000?

Nu sitter jag, istället för att göra nyttiga saker, och klickar runt på olika webshops och dreglar över bakredskap. Gaaaahhhhh. Måste ha en sådan där liten gullig slickepott som är lite skedformad (finns det ett ord för sådana?) och är superbra till frostings. Och för att inte tala om alla gulligulliga muffinsformar med fjärilar och blommor och hjärtan och puttenuttigull. Och min värdelösa sprits från Klippet gick sönder igår så jag måste ju såklart ha en bättre sprits också. Jag vill fylla år, alternativt vinna på lotto.

Att kolla på grejer till cupcakes äger sönder att kolla på kläder.

Jag känner mig som värsta suckern för Amerikat numera. Men mest bara för deras cupcakes. Och kakor. Och kanske mest av allt för Isa&Terry.

Jag ska designa om min blogg. Den ska vara rosa med cupcakes! HAHAHA

Vill ha en brevizzzzzzz

finns du där ute, min drömbrevizzz?

inget att klaga på egentligen

Har ju typ dussintals med skojiga saker att pyssla med härhemma:

 • Gå ut med en möglig kompost och kanske få en, två, tre kväljningar och känna den syrliga fräscha smaken av galla - ni vet den smaken?
 • Plugga sådant som alla andra gjorde klart för ett halvår sedan.
 • Försöka underhålla en extremt kräsen liten kisse.
 • Gå upp i vikt.
 • Längta efter bättre tider.
 • Bita på naglarna.
 • Kolla på min fotvårta.
 • Fila på min fotvårta.
 • Dricka te.
 • Ta ett fotbad för att få bort min outsägligt äckliga fotvårta.
 • Känna mig otränad.
 • Lyssna på alla jävla barn som låter som att dom blir mördade på ett väldigt smärtsamt ute på gården.
 • Hänga upp ett hänglås.
ha ha ha ha

PUSSOCHSNUSK

jag är så fattig jag måste laga byxan min med gaffa

Jag hade -500 kronor på mitt konto igår  (alltså, jag har nallat 500 kronor av mina sparpengar). Det är katastrof, eftersom att jag förmodligen inte kommer få studiebidrag denna månad. Tur har jag som har halvcurlingföräldrar som kommer överföra totalt 2500 kronor till mig denna månad. Problemet är bara att min hyra är på 1700 kronor. Då kan vi med lite enkel matematik räkna ut att jag kommer ha 800 kronor kvar som ska räcka till att betala mat, buss, nöjen, räkningar och allt annat. Skulle även behöva gå till frisören för jag har utvecklat ofrivilliga dreadlocks i håret.

To be continued...

några fina tjejer som är dumma och flyttar

Kära doktorn,

Är det verkligen helt normalt att vara trött hela tiden? Jag menar, hur mycket/lite jag än gör är jag nästan jämt trött. Och man tycker ju att det inte borde vara så, jag har ju blivit vuxen nu, är inte fjorton år längre, med allt vad det innebär. Som till exempel ökat sömnbehov. Kan det vara vitaminbrist? Tristess? Något annat? Jag vill inte vara trött, jag vill vara sprudlande av energi och känna mig riktigt företagsam och pigg. Och få saker gjorda.

PS. Kan mitt lilla problem lindras av att se bra filmer och baka världens godaste kakor?

RSS 2.0