Blogga lite mer om skoluppgifter...

Jag försöker komma på någon lagom skum och mörk idé till en romanbörjan. Alla som känner mig vet förhoppningsvis att jag älskar berättelser som är riktigt dark & twisted, så (tänk Ajvide Lindqvist kombinerat med Dave Pelzer - Mmm, I love it). Vi får se. Det här är nog den roligaste uppgiften på hela kursen men också den svåraste. Man måste ju ha en intressant handling, annars blir det ju inget av det. Såå, alla som har asbra idéer till romanstorys är välkomna att posta dem nedan.

Kombinationen av paracetamol och ibuprofen är det enda som håller mig uppe idag. Nä, jag tycker det räcker att vara sjuk i en vecka så nu bestämmer jag att jag vaknar upp och är frisk imorgon. För jag har planer på en fet helg.

+ Jag har en Icebox Cheesecake i frysen! Kan absolut vara en fördel när det gäller mitt tillfrisknande.

Inte ett dugg tjatigt

Nu har jag skrivit TVÅ texter om fenomenet att säga "ta eller begå självmord". Mycket intressant ämne, känner verkligen att jag börjar få koll på det nu. Äntligen.

Ja, det är coolt att blogga om sina skoluppgifter.

Bara döda fiskar går med strömmen

Jag älskar den här låten: Kapten Röd – 1.000.000 Nollor

Joy the Baker

Jag typ dog när jag hittade den här bloggen. Att läsa matbloggar är något av det bästa som finns: de är ju som kokböcker fast gratis. Tyvärr har jag inte hittat jättemånga roliga svenska matbloggar (förutom veganbloggar) - amerikanska däremot! Kan vara för att jag är helt insnöad på modern amerikansk matkultur. Och då menar jag inte Mc Donald's men det är nog ganska uppenbart.

Jag bakade nyss, så mitt behov av att baka borde ändå vara hyfsat tillfredställt men alltså... jag vill bara springa ut i köket igen. Jag <3 att veganisera recept som verkar helt amazing. WIIII!

RSS 2.0