Knäppa kittys

Det börjar bli lite problem här hemma nu när Soya har lärt sig att öppna både dörrar och byrålådor... Vad ska han lära sig härnäst? Och Chips har lärt sig att klättra typ... överallt! Kattlingarna håller verkligen på att erövra vår lägenhet! Så crazyyyyy.

Extra bonus!!! Bild på två knäppa kittys!!!


Ja, det är en vit och rosa kattnos som sticker fram under mattan. (Och en svart hårbolls-Soya som sticker fram bakom väskan, om ni inte såg det.)


Älska Lady Gaga

Bästa musikvideon:
http://www.youtube.com/watch?v=wagn8Wrmzuc

Och bästa låttexten:
In the most Biblical sense,
I am beyond repentance
Fame hooker, prostitute wench, vomits her mind
But in the cultural sense
I just speak in future tense
Judas kiss me if offensed,
Or wear ear condom next time

En sak man stör sig på om man läser svenska:

Folk som krånglar till sitt språk i onödan bara för att det ska låta "fint". Det märks ju om orden inte kommit ut naturligt. Så att säga. Och när folk använder lite finare ord fel, då är det ännu värre. Som när folk säger flertalet när de egentligen menar flera. Jag var bara tvungen att googla på det och hittade det här blogginlägget med en mycket pedagogisk förklaring: http://hanslundgren.blogspot.com/2008/04/flertalet-typ.html. Min fröken Maja har dessutom lärt mig att man inte heller ska använda för mycket adjektiv i skriven text. Jag försöker. Mmm, ibland skulle det inte vara helt fel att bli professor i svenska språket (ja, jag tycker språkriktighet är sjukt kul på riktigt!).

Sedan vill jag passa på att tipsa om den här boken: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9172321385. Jag tror den är väldigt viktig, och dessutom är den lättläst och intressant.

Dagens tråkigaste

  • Barbierosa är min nya favoritfärg. Jag vill ha allt i barbierosa! Och till er som trodde att barbierosa redan länge varit min favoritfärg vill jag bara säga: nej, förut var det ceriserosa som gällde. Stor skillnad.
  • Jag köpte ett nytt nagellack idag. Det var inte barbierosa tyvärr, men ganska fint ändå.
  • Jag orkar inte äta något när det är varmt.
  • Jag vill göra något roligt när det är varmt (annars är det ju helt okej att bara sitta inne och uggla en hel eftermiddag och se tre-fyra avsnitt av Masterchef Australia eller så) men jag vet inte vad...
  • Jag har ett fett moln med skuldkänslor som typ äter upp mig långsamt => plågsam död.
  • Jag skulle vilja skriva något intressant men jag har fullt upp med att skriva "vettiga" grejor till olika skoluppgifter så det finns inte så mycket ord kvar att klämma ut.
  • Caféer som tar fem kronor extra för sojamjölk borde sprängas (bara de evakuerar alla veganer först så att ingen kommer till skada)

Jag borde inte ha någon mer tequila-kväll

Jag borde verkligen inte ha någon mer tequila-kväll.

RSS 2.0