Blablabla, internetgangsta

Ibland är det bara att inse att någon inte är som den en gång var, och även om det är svårt att sätta fingret på exakt vad det är som förändrats, så kan det vara dags att ta sig i kragen och gå vidare med sitt liv.

Kafferep (med te istället för kaffe)?


Jag skäms så jävla mycket över mänskligheten ibland

Läst angående debattartikel på aftonbladet.se, av en något rent för jävligt idiotisk människa som borde skämmas över sin existens:

"Egentligen spelar era argument ingen roll öht. Det handlar om människors vilja och vill man något så gör man så, vill man inte låter man bli. Och själv skiter jag högaktningsfullt i om nga djur lider av att jag äter kött. Det är nämligen gott, mycket gott tom. Och av samma anledning snusar jag samt dricker alkoholhaltiga drycker. Det finns betydligt viktigare saker att ägna sin tid åt än att gråta över djur som knappt är intelligenta nog att begripa att de lider..."

Nästintill stum

Jesus, vad jag är frustrerad. Nu när jag inte kan prata är det enda jag vill göra att prata, det brukar inte vara så svårt att vara tyst i vanliga fall. Jag vill bara spotta ut den här ordspyan som ligger i min mun.

Logiskt

Jag vill inte ha en blogg längre.

RSS 2.0