Ge mig en mage som fungerar

Buhu, jag orkar inte med att bara äta rsgrynsgröt och mannagrynsgröt längre. Är det så mitt liv ska vara? Jag kommer i så fall långsamt att dö av kombinationen näringsbrist och depression...

småstadsmys

igår var en underlig kväll, sitta på en halvsjabbig pizzeria i en småländsk småstad och dricka cider och öl och beställa världens konstigaste pizza med jordnötter istället för ost bara för att få pizzasallad (det är ett sjukt beroende jag har). sedan gå hem, sitta på veranda i vetlanda och lyssna på fransk reggae och gammal rocksteady och bara känna sig happylucky och förälskad. snart två år nu, och jag känner att jag lever. du är mitt vardagslyx.

jag är kissnödig idag

en vis kvinna sade mig att en kan skriva blogg om kissnödighet. idag har jag kissat många gånger, det var nog för att jag och lisa drack te. två koppar var. lisa brukar kissa överallt, vid busshållplatser och så. en gång kissade jag vid söderköpings resecentrum, jag hade nog fått i mig lite lisabaciller då eller så, det var inte likt mig alls.jag och a ska ha två toaletter i vår lägenhet i höst och då behöver jag aldrig kissa på mig mer, det blir gött.

18 idag


så jäkla myndigt.

RSS 2.0