En sak jag verkligen inte tycker om:

Folk som lägger sig i diskussioner fast de inte har någon koll på omständigheterna överhuvudtaget. Varför tycker de egentligen att deras åsikter är så jäkla viktiga/smarta att de bara måste slänga in dem även fast de inte har koll? Nej... USCH, säger jag bara.

I LOVE BERLIN

Efter en vecka på klassresa i Berlin kan jag bara säga såhär: Det vara den bästa staden som finns, jag älskar BERLIIIN och jag bara måste dit igen! Staden och människorna är så sköna och veganmaten är fetgrym (fast det finns typ inget godis utan gelatin - dåååligt). Förstår inte hur en stad kan vara så himla intressant. Mycket bra shopping också, för den som gillar sådant - hehehe. Dock har veckan givit mig en jävligt taskig benhinneinflammation och jag känner mig lite småhandikappad just för tillfället. Fett ovärt, men jag har insett att jag nog behöver investera i några fula, fotriktiga skor för framtida resor. Tills dess kurerar jag mig med Zon och fina foton från resan. Det är galet mycket att smälta, känner jag och jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Kan ju publicera min spanska respektive min franska resedagbok här sedan? Njae, kanske inte.


Världens finaste väder var det också, i alla fall de flesta av dagarna.

PS. Jag har börjat gilla öl nu. Yey! DS.

Jag har aldrig varit så sugen på att handla cerat

Egentligen skulle jag nog säga att jag aldrig varit sugen på att handla cerat överhuvudtaget men ja, vad sägs om cerat med smak av mocha, mint chocolate, banana split, grape bubble eller spiced chai? Jag blir typ hungrig och godissugen! Ceratsugen helt enkelt. Att ceraten sedan är helt veganska och eko gör ju inte direkt saken sämre. Varför finns inget roligt i Sverige? CRAZY RUMOURS.

Helt crazy photo sessssionVärdelöst då.

Idag har varit en fett värdelös dag. Faktum är att den varit så sjukt värdelös att den skulle kunna vinna pris i värdelöshet. Om det nu fanns, men det gör det ju inte. Nehe.

RSS 2.0