Får väl börja gilla Kent (igen) också

Jag har haft den där känslan på sistone, att jag blivit fjorton år igen. Jag och L satt och tittade på söta och mindre söta killar i skolkatalogen och fnittrade över lite allt möjligt i måndags. Det var en fnittrig dag och sedan dess har jag känt mig stundom otroligt tjejfnittrig. Och lite småytlig. Fast lite halvemo också. Jag har  kanske inte utvecklats så jävla mycket sedan fjorton ändå. OMG, vad ska jag göra? Snart kommer jag antagligen börja använda idomin som läppglans och blondera mig (fast nä, det går inte för min hennafärg is a stubborn bitch) och så måste jag gå om hela gymnasiet igen. Nej, det vill jag inte >_______< (sådana smileys använder fjortonåringar)OVER AND OUT (Så avslutar fjortisar sina fett läsvärda blogginlägg)

BAJS

Jag vet inte ens om jag har en anledning till det och det är dumt och fånigt och framförallt jävligt onödigt... men jag känner mig så jävla ensam just nu. Istället för att bli bättre blir det sämre. Och jag får skriva sådant för det är min jävla blogg.


http://french.about.com <3

<3

It could have been forever but we'll never know

Noisettes album Wild Young Hearts är mitt nya knark. Så sjukt bra. Jag har jävligt ont i benen och jag vill dansa. När ska det komma en tid då jag slipper plugga? Gah! Tills dess grubblar jag på stora och små saker som försvunna relationer och studentskor. Känner mig lagom nervös inför högskoleprovet imorgon men som en vis kvinna en gång sa; det är första gången jag gör det så jag får faila.Hon som alltid kände sig otillräcklig.

Så skulle min självbiografi kunna heta om jag skrev en.

RSS 2.0