För att jag typ fyller 19 år snart?

Försöker komma på världens bästa födelsedagstårta. Alltså, en sådan där som alla kommer TYP DÖ när de får höra om bara för att det låter så sjukt gott. En sådan. Hm. Om någon har något tips så tas det tacksamt emot. Det behöver inte vara något recept som finns utan typ en fantasitårta går också brauu. Och så ska jag ha tårtkalas på den stora dagen. Borde jag skicka inbjudningskort? Nä, det får nog räcka med sms. Inbjudningskort är sååå -98.


Tog jag verkligen studenten?! Jag vet fan inte. Jag är ändå en fusk-student. En sådan som ändå inte tar studenten på riktigt, alltså. WANNABEEE.

baaaaaaaajs (läs inte om du blir irriterad på whine)

känner mig så himla avundsjuk på alla som peppar studenten. det roligaste jag kommer att göra under studentveckan är väl antagligen att åka till tandläkaren idag. mina minnen kommer att vara att jag var den där som satt och tittade på när alla andra hade roligt. just nu känns det så himla orättvist, och ja, jag har det säkert skitmycket bättre än många andra men varför ska allt dåligt behöva hända just nu? Och en jämför sig ju liksom nästan alltid med de som faktiskt har det bättre för tillfället. Och det känns som att det är många. Dessutom vet jag inte om det någonsin kommer att bli bättre heller, så jag har inte direkt någon ljuspunkt att se fram emot heller, som kan göra det lättare att stå ut med hur det är nu.

RSS 2.0