AndreasMin pojkvän är en My Little Pony, men bara för att han är så himla söt, har så fint lockigt hår och skitsnygga rosa byxor som tjejerna på bilden skulle döda för. Dessutom äger My Little Ponies, det vet ju alla.

Puzzel...

Är det någon som har tänkt på hur beroendeframkallande det är att lägga 1000-bitarspuzzel?! Varje gång jag går förbi på väg till toaletten och jag får syn på ett halvfärdigt (eller inte ens det) puzzel föreställande himmel och lite hus så kryper det i fingrarna på mig.

Men... hur flitig jag än är och hur mycket jag än älskar puzzel så känns Amsterdammotivet dock lite småtråkigt. Jag önskar mig därför ett puzzel med en kissekattunge på! (BRBRBR)


Kattungen på bilden har inget med puzzlet att göra.

Go' jul!

Ja, jag vet att veganer inte ska göra såhär... Men människor har alltid ätit lussegiraffer. Dessutom är LUSSEBULLAR GOTT!

Go' jul igen.


Om ni undrar vad hon sysslat med den senaste tiden...


Att göra karriär

Jo, jag börjar just göra karriär som krönikör i Grön Ungdoms medlemstidning, Nisse Hult. Känner mig mäkta stolt. Läs den, hur som helst. Ni som inte är medlemmar kan alltid slinka in på ett Bibliotek och leta upp tidningen. Eller helt enkelt läsa den här.

M.A.J.S uf

För er som inte redan vet det så har jag, Maria och Johanna startat företag. Här och här kan ni läsa mer om oss.Morot

Vi behöver inte vänta längre! Det blev ingen fjårtiz, ingen giraff och inte heller någon metalbrud av den där feministen ni såg nyss. Det blev en morot.


RSS 2.0