JAG VILL SOOOOVA!

The catz har terroriserat mig hela natten. Ligger jag på rygg så går de på mitt ansikte, ligger jag på mage så går de på min rygg, ligger jag på en sidan så biter de mig i näsan och ligger jag på andra sidan så kittlar de mig i öronen med sin päls. Andra gulliga saker de gör på nätterna: nosar i ens ansikte - HELA ens ansikte - med en väldigt blöt nos, kittlar en i näsan med sina morrhår, säger mjau, biter en i tårna samt lägger sig och sover på ens lyckligt ovetande face. Men de är ju i alla fall gulliga.

Kasst va?!

Fy fan vad ledsen jag blir när lyckasmedmat får in massor saker som jag megamycket "behöver" (läs: "vill ha") direkt efter att jag redan har beställt av dom. Snyft. Frakten är liksom inte direkt billig, så den här fattiga studenten har inte råd att beställa igen *försöka övertala sig själv*.

Inatt drömde jag...

... att min pojkvän dumpade mig, för att omedelbart efteråt ändra sin relationsstatus på Facebook, från "är singel" till "har ett förhållande med [någon jävla] Therese". Sedan skällde hela hans familj ut mig för att jag var en sådan hemsk flickvän. "Kommer detta att hända IRL????", är nu frågan vi alla kan ställa oss. Och inte minst, vem är den där Therese?

Små bra saker

Sådant som gör en megastressig dag till en ganska bra dag ändå:
  • Surdegsbröd. Alltså, jag döör. Speciellt om det är torkad frukt och valnötter i.
  • Att jag äntligen börjat träna, men att jag samtidigt slipper träna idag.
  • Denna underbara, underbara kokbok som jag suktat efter i en halv evighet, och som blev min igår. Jag har inte hunnit testa något recept än men hallå, bilderna, ingredienserna - jag bara vet att det kommer bli succé.
  • Att det numera finns en till sort veganska dillchips! Wii!
  • Att se sådant här:

Hon häller sina problems i en hushållsmaskin.

Det enda jag gjort i helgen är att äta kopiösa mängder onyttiga grejor, sträckkollat på Masterchef Australia (det är så facking bra - jag menar allvar - kolla!) och analyserat slutdebatten inför förra riksdagsvalet. Jag vill aldrig mer höra Ohly ta upp exemplet om Emelie som har en blogg, och vars mamma har blivit utförsäkrad. Men annars tycker jag att Ohly är rätt kool, såklart. En person jag verkligen inte klarar av är Maud Olofsson, jag har liksom lite problem med att se seriöst på någon som gällt står och skriker: "Ni vill ju bara straffa folk som bor på landet!" Så jävla grymt argument, tror verkligen att det övertygade många om att Centerpartiets milöpolitik är helt outstanding. Björklunds retorik är inte heller något vidare, men det kanske bara är jag som är så starkt färgad av mina personliga åsikter, vem vet.
En kul grej dock: jag börjar verkligen märka att jag läser retorik nu, känner rent instinktivt att jag borde lägga in lite retoriska stilfigurer för att piffa upp det här blogginlägget. Men. Cool och punkig som jag är ignorerar jag denna instinkt och publicerar ett rätt sugigt blogginlägg ändå.

Att välja ämne

Det är det svåraste som finns. Det är där jag fastnar varenda gång jag ska göra en uppgift. Så nu tänkte jag vädja till alla min OTALIGA läsare om hjälp, och hoppas på att någon (med bättre fantasi än jag) svarar :) Ok?

Uppgiften dårå:

"Du ska hålla ett lov- eller klandertal och övertyga publiken om att den person, den händelse eller det föremål du behandlar har gjort sig förtjänt av en krafitgt positiv eller negativ bedömning. Exempel på teman kan vara enskilda personer (kändisar eller familjemedlemmar), återkommande händelser som jul eller melodifestivalen men också den dagliga kaffekoppen, spårvagnen till Korsvägen [ballt place i GBG] eller fjärrkontrollen till TV:n. Det här är bara några exempel."

SNÄLLA HJÄLP! Alla förslag är bra, ni vet.

Dagens dryck alt. kaffe för oss som inte dricker kaffe

Snabbkaffe med Carlshamns vaniljsojadryck. Alltså sojamjölk>komjölk. Liksom, finns det färdig komjölk med vaniljsmak att köpa i typ varenda affär? Skulle intre tro det. Plus att sojamjölk är trendigt. Jag älskar trender, man skulle kanske rentutav kunna drista sig till att säga att jag är en trendslav. Ja.

Idag ska jag baka snickerdoodles. YUM

Och det här är världens bästa spellista (tycker ingen annan än jag men äsch)

RSS 2.0