Lagom är BÄST

Är det någon mer än jag som stör sig på alla de där uppmärksamhetskrävande människorna ute på krogen? Ni vet de där som hänger i taklamporna som om de vore Tarzan i en jävla lian, de där som med flit häller ut en halv äckelöl på dina nya, sjukt dyra, zebramönstrade tights ifrån American Apparel (som för övrigt är världens coolaste affär), de där idioterna som tror att de kan kasta sig ut över ett publikhav och bli väl mottagna fast de beter sig som as?

För att inte tala om de som vaggar från höger till vänster med en apatisk min som säger "jag är bara här för att alla andra är det men egentligen hatar jag att dansa och skäms som fan när jag gör det". De som sedan går in på toaletten och spyr för att de tröstat sig med att häva i sig rödvin. Det är okej att inte gilla att gå ut och dansa, så låt oss slippa er därute på dansgolven!!!

Tacka vet jag oss, vi som hör till de där lite lagom osvenska. Vi som dansar lagom mycket, dricker lagom mycket och ler lagom mycket. Jag älskar lagom. Vi borde införa förbud mot folk som inte är alldeles lagom ute på de svenska nattklubbarna.

Kommentarer
Postat av: Louise

Grabben som hällde öl på dig borde dö. (jag såg honom senare, dansa med mössan nerdragen över huvudet) 1. VARFÖR? 2. VARFÖR MÖSSA INOMHUS?!)

Jag hatar folk som inte kan hålla sig till att dansa inom sitt området utan måste inkräkta på andras. Jag trodde Trappan skulle vara lite mer moget än Hugos men alltså.. Knappt.

Gjuummsnp.

2010-02-28 @ 13:17:19
URL: http://andvari.blogg.se/
Postat av: olivia

Det var inte ens en snygg mössa. Inte lagom ful heller.

2010-02-28 @ 13:19:08
URL: http://inaktiv.blogg.se/
Postat av: Mango

fasen people like that NBADUIAFGDYGADUADUIA#!#!#!#!##SQ##SQ#QD.INTE OKEJ, dina leggings, om jag var där skulle han fått stryk! GAH!

2010-02-28 @ 16:08:43
URL: http://mango.blogg.se/
Postat av: adde

När de hoppar er i publikhavet får ni gemensamt kasta ut dem genom fönstret.

2010-02-28 @ 20:43:20
Postat av: Ella

svar: De är från glitter bre, fetaste priset men bruden med cash fixar't

2010-03-01 @ 21:03:56
URL: http://lamorochlianer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0