Jag hatar böcker som börjar med orden, typ: "Carrie har allt, drömjobbet, den perfekta pojkvännen" blablabla

Vad sägs om en flicka som på ytan ser ut att ha ingenting - hon är ful, har ett dåligt jobb (eller inget jobb?), ingen pojkvän (eller pojkvän av vårdslös hustrumisshandlar-typ) och ingen framtid framför sig, men under ytan väntar mycket mer än så? Onekligen lite annorlunda tema.

Kommentarer
Postat av: sara

du skriver den!

2010-07-14 @ 21:54:28
URL: http://facklitteratur.blogg.se/
Postat av: Agnes

detta har inte med inlägget att göra, men saknar du inte nåt när du e vegan? och hur gör du för att inte få i dig några animalistiska produkter samt undvika att ha på dig skinn/läder/päls? jag är själv demivegetarian men skulle gärna gå över till vegan. har du några tips? =)

2010-07-18 @ 21:28:21
Postat av: Olivia

Agnes: Klart man kan sakna vissa saker som vegan, men för mig väger fördelarna med att vara det upp nackdelarna. Saknaden blir också mindre med tiden. I början saknade jag till exempel ost väldigt mycket, men nu tycker jag inte alls att det verkar särskilt gott längre. Så det blir lättare och lättare, åtminstone för mig.

Om man lagar den mesta maten själv är det förstås inga problem att undvika animaliska produkter, men man lär sig också rätt snabbt vilka färdiga produkter som är veganska. Skinn/päls tycker jag oftast är väldigt lätt att undvika, med undantag av just skor. Det kan vara lite svårt att hitta läderfria skor men det går om man bara vill. Lycka till om du nu bestämmer dig för att ta steget tll vegan :)

2010-07-19 @ 09:19:09
URL: http://inaktiv.blogg.se/
Postat av: Agnes

Tack för svaret =)

2010-07-19 @ 22:45:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0